Book en professionel maler til privaten

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde
God forberedelse er det halve arbejde. For at opnå de bedste resultater er det nemlig nødvendigt, at alle overflader behandles korrekt. Vi sørger gerne for at dørkarme og paneler slibes og rengøres. Desuden spartler vi skruehuller og ridser, og naturligvis sørger vi for at dække ordentligt af. Det er også vigtigt at vælge den korrekte maling, da maling heller ikke bare er maling. Der er et utal af muligheder og med den rette vejledning, bliver resultatet også bedre.

Tapeter og farver
Det bliver mere og mere almindeligt at bruge farver og/eller tapet i hjemmet. Når du indretter dit hjem, kan farver på væggene og tapet være med til at give hjemmet personlighed. I Danmark er hjemmet vores base, og afspejler hvem vi er. Tapeter og farver kan både benyttes til at markere en væg, men også som høje paneler. Kun fantasien sætter grænser.

Vi anbefaler, at du får besøg af en af vores konduktører, inden du får et tilbud. På den måde får du den korrekte vejledning og et præcist tilbud, inden vi går i gang med at løse din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld info om din maleropgave. Vi kigger også gerne forbi for at vejlede dig og give et godt tilbud.